Kurser

Kurs i magiskt hantverk

 

Den 8 oktober är du välkommen på kurs i magiskt hantverk. Kursen vänder sig till alla som är intresserade av både magi, personlig utveckling och av att skapa vackra saker.

 

Kursledare: Lillan Uddin, ägare på Pyssel och Pynt i Fole.

Jag har hållit på med skapande av olika slag sedan barnsben och även andligheten har funnits där sedan tidiga år. Det var inte förrän 1995 som jag började ta min egen andlighet på allvar och jag har sedan dess gått en hel del utbildningar i bland annat personlig utveckling och jag har också provat många olika hantverkstekniker.

Jag har alltid strävat efter någon sorts balans när jag skapar mina egna saker, inte bara i föremålet jag skapar utan även inuti mig själv. Det är detta jag vill dela med mig av till dig; Att kunna skapa med bra energier. Det blir inte bara praktiskt utförande utan även inre resor i form av meditation, allt för att Du ska kunna känna Dig helt i Din egen energi när Du hantverkar.

Vi skapar av det som finns runt omkring oss, det kan vara något från naturen, något du köper i butiken eller kanske har du något hemma som du har haft en tanke om att göra något av? Ta då med det!

 

Exempel på innehåll:

•Materialgenomgång

•Talmagi och knutmagi

•Symboler och symbolik

•Intuition

•Meditation

•Ritualer

•Tankens magi

•Attraktionslagen

•Närvaro i nuet/ Att stilla sinnet

 

Praktiskt att veta: Vissa verktyg finns att låna. Fika och lättare lunch ingår i kursavgiften. Har du allergier, meddela mig detta så ska vi se om det går att lösa.

Ta på dig mjuka kläder som du lätt kan röra dig i, anteckningsblock, stövlar om det är fuktigt i marken och kanske en filt att ha över dig under meditationerna.

Det kommer även att vara möjligt att handla i butiken och du får då 20% på det du handlar under kursdagen.

 

Kursplats: Pyssel och Pynt i Fole. Fole Bondarve 306

 

Kurstid: 8 oktober 2016 kl. 10-17

 

Kursavgift: 650:- Varav 200:- i anmälningsavgift som ej återbetalas vid avbeställning. När du fått svar på om du kommer med på kursen får du information om hur du betalar in avgiften. Vid för få anmälningar betalas naturligvis anmälningsavgiften tillbaka.

 

Anmälan: Maila ditt intresse till info@pysselochpynt.se eller ring: 0702-333695

Max 8 deltagare!

 

VARMT VÄLKOMMEN!

 

I Livets Tjänst

Lillan på Pyssel och Pynt

 

NYHETER

 

 

Pyssel och Pynt —————● Fole Bondarve 306 ● 621 75 Visby ● Tel: 0762-167143 ● E-post: info@pysselochpynt.se